Sales Support Medewerker

Functieomschrijving

Jij bent als Sales support Medewerker de stabiele basis voor jouw collega's in de buitendienst. Samen met de accountmanager informeer en adviseer jij de klanten. De focus bij deze functie ligt voornamelijk op het administratieve aspect. Jij zorgt dat orders goed ingevoerd worden en dat de juiste contracten worden opgesteld. Daarnaast signaleer jij bepaalde koopsignaleren en breng jij wensen en behoeftes van de klanten in kaart. Er staat momenteel veel te gebeuren op de afdeling want er wordt een nieuw CRM systeem geintroduceerd. Het is daarom dus ook belangrijk dat jij makkelijk met bepaalde software om kan gaan. De functie is dynamisch en uitdagend omdat je dagelijks met een heel team werkt aan een perfecte lange termijn relatie met de klant. Daarbij heb je regelmatig leuke successen waar je als Sales support Medewerker extra energie van krijgt!

De functie in het kort:

  • Jij zorgt voor een kloppende administratie;
  • Samen met de accountmanagers zorg jij voor de optimale klantbeleving
  • Naast een goed sales traject heb jij ook een belangrijke rol in het aftersales traject;
  • Bent samen met de afdeling export verantwoordelijk dat de producten op de juiste bestemming komen;
  • Zorgt voor een up to date ERP- en CRM systeem.

Waar ga je dit doen?
De functie staat open bij een van de marktleiders op het gebied van veredeling van bloemen en planten. Deze organisatie is actief in ruim 70 landen en heeft meerdere locaties in o.a. China en Oost Europa. Wereldwijd werken er ruim 1300 mensen voor deze organisatie waarvan er ongeveer 230 in Nederland. Je werkplek is compleet nieuw en van alle gemakken voorzien. Op het hoofdkantoor is een ruimte ingericht om te sporten en hier worden wekelijks ook bootcamps gegeven. Dagelijks wordt er gezamenlijk om 10 uur koffie gedronken en rond 13:00uur gegeten. Je komt terecht bij van oorsprong een familiebedrijf. Nog steeds zijn er twee broers aan het roer. Ondanks dat het inmiddels een groot internationaal bedrijf is blijf je aan de kleine dingen merken dat je bij een familiebedrijf werkt. Personeel werkt over het algemeen een lange tijd bij deze opdrachtgever. Er wordt goed voor jou gezorgd en je kom terecht op een fijne werkplek in een erg prettig werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een plek in een gezellig sales team. Het team is opgedeeld in twee teams: een binnendienst en een buitendienst waar iedereen weer zijn of haar eigen rol heeft. Bij deze functie ligt de focus op het administratieve gedeelte. Een verantwoordelijke functie waarbij je order verwerkt maar ook contracten opstelt. Dit doe jij natuurlijk niet gratis. Jij kan rekenen op de volgende goede voorwaarden:

  • Direct een contract bij dit prachtige bedrijf
  • Een goed startsalaris van tussen de €3000 en €4000,- op basis van 38 uur;
  • 25,5 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag
  • Een goede pensioenregeling
  • Alle mogelijkheden om fysiek fit te blijven. Er zijn sportfaciliteiten op kantoor en wekelijks is er een bootcamp waar je aan kan deelenemen
  • Een actieve personeelsvereniging wat regelmatig gezellige borrels en activiteiten organiseert

Functie eisen

Jij werkt secuur en wordt gelukkig van een administratie die op orde is. Dagelijks sta jij in contact met collega's van andere afdelingen en klanten en het is daarbij dus belangrijk dat jij communicatief sterk bent. Het organiseren van zaken en het werken in een gezellig gedreven team gaan jou goed af. Daarnaast beschik jij ook over de volgende kwaliteiten:

  • Hbo werk- en denkniveau door middel van relevante werkervaring of een afgeronde opleiding;
  • Goede kennis en vaardigheden met Microsof Office en CRM systemenen
  • Naast Nederlands beheers jij ook op een redelijk niveau de Engelse taal.

Is deze functie wat jij zoekt? Wij worden blij van jou en ontvangen graag je sollicitatie!

Locatie

Rotterdam

Antenna gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.