Supervisor logistiek

Functieomschrijving

Met jouw positieve instelling weet jij als Supervisor Logistiek jouw team te motiveren en stimuleer je een prettige werkomgeving. Door het bouwen van goede relaties met jouw collega's heb jij een scherp oog voor hun drijfveren, behoeftes en sterktes. Jij coacht het team en haalt het beste in ze naar boven. Maar naast deze operationele taken heb jij nog veel meer taken. Zo hou jij oog op de processen op de afdeling en implementeer jij aan de hand van zorgvuldige analyses nieuwe werkmethodes. Jij kan de gehele afdeling dus naar eigen inzicht inrichten en aansturen en krijgt een verantwoordelijke maar ook afwisselende baan!

Jouw werkzaamheden als Supervisor logistiek:

  • Het maken van analyses aan de hand van beschikbare data
  • Actief meedenken en verbeteren van processen op de afdeling waarbij veiligheid centraal staan
  • Coachen en aansturen van jouw team.
  • Het voeren van diverse gesprekken, denk aan verzuim- en functioneringsgesprekken.
  • Presentaties geven om zo het hogere management te overtuigen van jouw ideeën.

Kort over het bedrijf:
Een van de grootste spelers in de automotive. De naam van deze organisatie zal je niet direct bekend voorkomen, maar in iedere auto zitten wel onderdelen van dit bedrijf. Ze werken samen met de grootste automerken; van Volkswagen tot aan Volvo. Zij richten zich volledig op de productie en distributie van deze onderdelen. In Nederland is het Europese hoofdkantoor gevestigd en van hieruit worden diverse landen bediend. Je komt terecht in een stabiele organisatie waar werknemers over het algemeen lange tijd werken. Er wordt goed voor het personeel gezorgd, er zijn goede arbeidsvoorwaarden en je krijgt alle ruimte om door te groeien. Kortom, een prachtige organisatie waar je voor lange tijd op je plek zit!

Arbeidsvoorwaarden

Dit bedrijf is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt parkeren voor de deur, of uitstappen bij het station dichtbij. Persoonlijke ontwikkeling staat hier hoog in het vaandel, jij kunt trainingen volgen en stappen maken. Verder kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:

  • Een salarisindicatie tussen de €3300.- en €4200.- bruto per maand.
  • 38 dagen per jaar vrij! Opgebouwd uit 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen!
  • Daarnaast heeft het bedrijf een 13e maand + bonus!
  • Ook is er een pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering waar ook eventuele gezinsleden zich voor kunnen aansluiten.
  • Er is een reiskostenvergoeding van maximaal €125,- per maand.

Functie eisen

Als Supervisor Logistiek is het belangrijk dat jij kunt schakelen tussen je strategische werkzaamheden en het aansturen van jouw team op de werkvloer. Uiteraard ben jij in staat mensen goed in te schatten, op de juiste manier aan te sturen en waar nodig aan te spreken. Jij bent gewend (of vindt het niet erg) om in shifts te werken, namelijk tussen 06:00- 14:30 en 14:30 tot 23:00 uur, van maandag t/m vrijdag.

  • Je beschikt over mbo/ hbo denkniveau.
  • Relevante en aantoonbare ervaring in de logistiek.
  • Een goede beheersing van de Engelse taal en woord en geschrift.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de knop!

Locatie

Amsterdam

Antenna gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.